Nog even gesloten...

Theetuin, een inspirerende locatie

theetuin.pngOnze tuin is 3500 m2 groot. Naast het theehuis vind je een mooi terras onder de lindebomen, daarnaast zijn er zitjes tegen de oude tuinmuur, afgezet met heggen. In de tuin vind je op diverse plekken banken en zitjes. Onze thee en koffie betrekken wij van De Eenhoorn uit Kampen, een van de oudste branders in Nederland. Onze sappen zijn biologisch, in het seizoen oogsten we dagelijks verse munt en citroenverbena voor een lekker glas kruidenthee. Wij hebben een vast assortiment taarten, zowel biologisch als twee geweldig lekkere taarten: ‘de Engadiner nüsstorte’ en de gembertaart. Ook is er een ‘home-made’ worteltaart. Tussen de middag serveren wij een broodplankje.

Uw eigen feestje

Vanaf 10 personen kun je op Sperwershof een eigen feestje organiseren. Denk aan een gezellige high-tea of een lunch met ingrediënten uit eigen kas en winkel. Een combinatie van een cursus en een high-tea is een mooi arrangement.

Onze pluktuin

Deze tuin ligt achter de kas. Vanaf juni/juli kan er geplukt worden. Wij kweken met succes: dahlia’s, zinnia’s, lathyrus, strobloemen en diverse ouderwetse snijbloemen. Ook kun je een lekker bosje kruiden plukken. Als het weer meewerkt kun je tot eind september plukken.

gebak.png

Exquise gebak

De ambachtelijke vakmensen bij
De Ridder zijn heel precies. Vanuit een hartstochtelijke passie voor smaak maken zij verrukkelijke taarten.

 

sappen.png

Fruitigste sappen

In onze theetuin en in de tuinwinkel kunt u genieten van de overheerlijke pure biologische sappen van Pajotterlander.